top of page

Lichaamswerk

IMG_0314_edited.jpg

Ayurvedische massage

 

Ayurvedische massages worden afgestemd op wat er nodig is voor jou in dat moment. Dit kan actief en dynamisch zijn met fricties en stevige druk, of heel zacht en meditatief.  Er ontstaat meer ruimte en ontspanning in je lichaam en je geest waardoor de fijne levensenergie beter kan stromen. De bloedcirculatie verbetert en zuiveringsprocessen worden gestimuleerd. Ook worden je huid en haren gevoed door de warme en zuivere olie. 

 

Een regelmatige massage reguleert je zenuwstelsel en ondersteunt het zelfhelend vermogen van je lichaam. 

 

Ga je door een moeilijke periode (bv burn-out) of ervaar je klachten door schommelingen in je hormonen en overgangsverschijnselen? Dan is zorgen voor ontspanning van groot belang, want stress maakt de klachten alleen maar erger. Voel je welkom en veilig om je ook in moeilijke periodes extra te laten ondersteunen. 

 

In periodes van rouw en verlies is een massage ook zo waardevol, troostend en koesterend.

Je bent welkom met alles wat er is.

 

Een Ayurvedische massage duurt 1,5 uur en kost 90 euro.

Als gecertificeerd Ayurvedisch Life Coach en Masseur (bij John Marchand van Yoga and Ayurveda Health) kan je bij mij ook terecht voor voedingsadvies en/of oefeningen. 

 

☥☥☥

Lichaamswerk

 

In 2020 ben ik gestart met verschillende trainingen bij Dirk Oellibrandt van Life Projects waaronder Innerlijke Alchemie en Alchemie van Bodywork. De eenvoud en diepgang van dit werk raakt en transformeert mij en vele anderen, waardoor ik me graag wil certificeren als Life Projects Coach en als Alchemie van  Bodywork beoefenaar. Aangezien ik nog niet gecertificeerd ben, noem ik het voorlopig graag Lichaamswerk. De ervaring in Shiatsu die ik opdeed aan de Internationale Shiatsuschool tussen 2004 en 2008, wordt door de trainingen bij Life Projects enorm verrijkt en verdiept.

 

Tijdens een sessie Lichaamswerk maak ik vanuit Stilte en volledige Aanwezigheid contact met je lichaam, en voel ik wat er nodig is in dat moment. Door middel van zachte of stevige druk met de duimen of de handpalmen, schudden, wiegen en eventuele stretches, mag wat gespannen is, ontspannen, en wat leeg is, gerevitaliseerd worden. Zo ontstaat er terug meer ruimte en balans en kan de energie weer vrijer stromen. 

Bij deze behandeling hou je je kledij aan, zorg dus voor soepele kleren, bij voorkeur van natuurlijke materialen.

Deze behandeling duurt 1 uur en is op basis van vrije bijdrage.

 

☥☥☥

Reiki

 

Reiki is helende energie. Door middel van zachte aanraking laat men deze universele levensenergie stromen. De gever is enkel een kanaal en laat gebeuren wat mag gebeuren. 

 

De enige manier om te ervaren wat reiki voor jou kan betekenen, is door een Reiki-behandeling te ontvangen.

 

Ik ben ingewijd in de eerste graad door Griet Heylen in het Usui systeem van Reiki healing.

Deze behandeling duurt 1 uur en is op basis van vrije bijdrage.

Contacteer me om een afspraak te maken:

vigdis@innerlijkeruimte.be

+32 473 76 14 07

 

bottom of page