© 2019- Vigdis Peelman - innerlijkeruimte.be - vigdis@innerlijkeruimte.be

Gedachten komen tot rust
De ademhaling wordt regelmatig
Het lichaam ontspant
Wat vast zat kan gaan stromen

 

Ayurvedische massages voor vrouwen aan huis

 

Ayurvedische massages brengen ontspanning in het lichaam, verdrijven vermoeidheid, helpen bij slapeloosheid, stimuleren de bloedsomloop, verlichten spierspanning en versterken het immuunsysteem. Na een massage zit je beter in je vel en voel je je weer opgeladen. Een mooi en waardevol cadeautje aan jezelf of aan iemand die je dierbaar is. 

Cadeaubonnen zijn ook verkrijgbaar!

 

Bij het geven van een Ayurvedische massage wordt rekening gehouden met je constitutie en eventuele klachten en kan ook voedingsadvies en/of yoga-houdingen meegegeven worden om je zo te ondersteunen op weg naar een meer natuurlijke levenswijze.

De massage-olie is steeds natuurlijk en zuiver, eventueel met etherische olie of kruiden in verwerkt. De lichaamsdelen die niet worden gemasseerd, worden steeds bedekt. 

  

Massage aan huis is perfect mogelijk als je een warme plek hebt van minstens 2,5 bij 3 meter. Je bent in je vertrouwde omgeving en hoeft je na de deugddoende en ontspannende massage niet meer te verplaatsen. Je hoeft niets te voorzien, ik breng alles mee. 

Volgende Ayurvedische massages worden aangeboden:

Rug-, nek- en schoudermassage

Duur: 30 minuten

Prijs: 35 euro

Volledige lichaamsmassage

Duur: 1u 20 min

Prijs: 75 € 

Babymassage: Een zachte, speelse massage met lauwwarme olie die de neurologische, motorische en emotionele ontwikkeling van de baby stimuleert. Babymassage is een warme, positieve manier van contact maken, geruststellen, en kan ook krampjes verlichten. Na de massage genieten ze van een diepe slaap. Als mama of papa leer je de massage aan zodat je dit zelf thuis regelmatig kan toepassen. 

Prijs: 40 € 

Wie niet graag uit de kleren gaat, kan ook genieten van een deugddoende massage. Door middel van soms zachte, en soms stevige druk, wiegende bewegingen en zachte strekkingen wordt je lichaam liefdevol in beweging gebracht en gaat je energie weer stromen. Relaxerend en revitaliserend voor lichaam en geest!

Duur: 1u

Prijs: 60 €

Relaxatiebegeleiding

Heb je te kampen met stress, angst, hyperventilatie, burn-out, slaapproblemen of andere stressgerelateerde klachten?

Maak dan een afspraak om de voor jou gepaste ontspanningsmethode aan te leren.

Dit kan een combinatie zijn van ademhalingstechnieken, relaxatietechnieken, yoga, meditatie en technieken uit de mindfulness.

 

Door relaxatietraining brengen we weer balans in het lichaam. Het hartritme wordt weer samenhangend (hartcoherentie) waardoor de hersenen beter gaan functioneren en er evenwicht wordt gecreëerd in het zenuwstelsel. 

 

Het is uiteraard de bedoeling dat je actief deelneemt aan de relaxatietraining. Dit vraagt niet veel van je tijd, maar wel een dosis aandacht en discipline om bijvoorbeeld 3 x per dag 5 minuten of 2 x per dag 10 minuten te oefenen.

 

Na regelmatige oefening zal je al gauw merken dat je de stress die onvermijdelijk is in het leven, beter kan hanteren.

Desgewenst kan dit leerproces worden ondersteund door een relaxerende Shiatsubehandeling of Ayurvedische massage.

Prijs: 50 euro voor een eerste consult van ongeveer een uur. Daarna 40 euro.