Gedachten komen tot rust
De ademhaling wordt regelmatig
Het lichaam ontspant
Wat vast zat kan gaan stromen

 

Ayurvedische massages voor vrouwen aan huis

 

Ayurvedische massages brengen ontspanning in het lichaam, verdrijven vermoeidheid, helpen bij slapeloosheid, stimuleren de bloedsomloop, verlichten spierspanning en versterken het immuunsysteem. Na een massage zit je beter in je vel en voel je je weer opgeladen. Een mooi en waardevol cadeautje aan jezelf of aan iemand die je dierbaar is. 

Cadeaubonnen zijn ook verkrijgbaar!

 

Bij het geven van een Ayurvedische massage wordt rekening gehouden met je constitutie en eventuele klachten en kan ook voedingsadvies en/of yoga-houdingen meegegeven worden om je zo te ondersteunen op weg naar een meer natuurlijke levenswijze.

De massage-olie is steeds natuurlijk en zuiver, eventueel met etherische olie of kruiden in verwerkt. De lichaamsdelen die niet worden gemasseerd, worden steeds bedekt. 

  

Massage aan huis is perfect mogelijk als je een warme plek hebt van minstens 2,5 bij 3 meter. Je bent in je vertrouwde omgeving en hoeft je na de deugddoende en ontspannende massage niet meer te verplaatsen. Je hoeft niets te voorzien, ik breng alles mee. 

Een volledige lichaamsmassage duurt ongeveer 1u en 20 minuten en kost 75 euro. Geen verplaatsingskosten binnen een straal van 10 km.

Wie niet graag uit de kleren gaat, kan ook genieten van een deugddoende massage. Door middel van soms zachte, en soms stevige druk, wiegende bewegingen en zachte strekkingen wordt je lichaam liefdevol in beweging gebracht en gaat je energie weer stromen. Relaxerend en revitaliserend voor lichaam en geest!

Deze massage duurt 1 uur en kost 60 euro.

© 2020- Vigdis Peelman - innerlijkeruimte.be - vigdis@innerlijkeruimte.be