top of page

Over mezelf

Mijn naam is Vigdis. Altijd geboeid geweest door, en op zoek gegaan naar de diepere betekenis van het Leven. In mijn tienerjaren kwam ik in contact met sjamanisme en werd mijn vermoeden dat er toch meer moest zijn, bevestigd. Het leven kreeg meer zin. Dood is geen einde.

Mijn weg slingerde verder langs Oosterse filosofie, yoga, macrobiotiek, shiatsu, Ayurveda,... maar ik leefde als het ware in twee werelden, de gewone en de spirituele. 

Tot ik terecht kwam bij Life Projects, waar ik sinds 2021 ook deel uitmaak van het team. Hier leerde, en leer ik nog steeds, spiritualiteit integreren in mijn dagelijkse leven, waardoor ik Leven, inclusief de scherpe kantjes, helemaal kan toelaten en voluit kan leven. In overgave en vertrouwen.

3C2592B7-4E90-4221-A898-DD64A2E371CB_edited.jpg

Met "Innerlijke Ruimte" wil ik een veilige plek creëren waar alles er mag zijn. Door regelmatig contact te maken met mijn Innerlijke Ruimte, hoef ik niet meer te reageren op het leven vanuit conditioneringen, maar vanuit een natuurlijke eenheidsstaat in mezelf. Hoe meer contact met mijn Innerlijke Ruimte, hoe groter mijn draagkracht. Zo kan ik helemaal Aanwezig zijn, ook in een stervensbegeleiding bijvoorbeeld. 

Meer weten over de trainingen en opleidingen die ik volgde? Hier kan je er (later) meer over lezen. 

bottom of page